Ιστορίες

Συνελήφθησαν σε ζωντανή εκπομπή μέλη της πιο τρομακτικής οικογένειας του κόσμου

Δολοφονίες, βιασμοί και απαγωγές. Αυτό είναι το μενού της πιο τρομακτικής οικογένειας της Τουρκίας, μέλη της οποίας συνελήφθησαν κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στην κατοικία της οικογένειας Παλού στην επαρχία Κοτσαέλι σήμερα, ενώ ένα από τα μέλη της οικογένειας, ο Τουνκέρ Ουσταέλ συλλαμβάνονταν ενώ ήταν φιλοξενούμενος στην δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της Μουγκέ Ανλί, που ερευνά εξαφανίσεις και φόνους στον ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ATV…

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μέλη της οικογένειας που συνελήφθησαν στο σπίτι αντιμετωπίζουν σωρεία κατηγοριών για πολλαπλές δολοφονίες, απαγωγές, παιδεραστία και βασανισμούς. Η παρουσιάστρια της εκπομπής και οι καλεσμένοι της ξέσπασαν σε χειροκροτήματα παρακολουθώντας ζωντανά τις συλλήψεις.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Ουσταέλ, που παντρεύτηκε μία από τις κόρες της οικογένειας Παλού είχε προσηλυτίσει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας στην δική του ισλαμική αίρεση, προτού διατάξει την δολοφονία τριών μελών ενώ ο ίδιος βίαζε τουλάχιστον 4 από τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς δράσης του, ο Ουσταέλ καταδικάστηκε μόνο μία φορά για την κλοπή της περιουσίας ενός συγγενούς του, ενώ οι κατηγορίες για δολοφονία και βιασμό αποσύρθηκαν, όταν τέσσερις από τους υποτιθέμενους συνεργούς του στην οικογένεια αρνήθηκαν να καταθέσουν εναντίον του.

Οι ισχυρισμοί εμφανίστηκαν όταν δύο μέλη της οικογένειας αποφάσισαν να μιλήσουν και εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ανλί τον περασμένο μήνα.

Οι καθημερινές εκπομπές για το συγκεκριμένο θέμα, που έχει σοκάρει όλη τη Τουρκία, συνεχίζονται τις τελευταίες εβδομάδες και η αστυνομία επενέβη σήμερα καθώς μια μητέρα και η κόρη της από την ίδια οικογένεια εξακολουθούν να αγνοούνται.

Την ίδια ώρα, τρία μέλη της οικογένειας Παλού παραμένουν νοσηλευόμενοι σε ψυχιατρικά ιδρύματα μετά τους υποτιθέμενους βασανισμούς τους, όπως δήλωσε ο καθηγητής ψυχιατρικής Αχμέτ Ερτάν Τεζάν, στο πρακτορείο ειδήσεων Demiroren σήμερα.

Η ποινική έρευνα για την οικογένεια Παλού συνεχίζεται.

iefimerida.gr

Συνέχεια άρθρου...